Hakosalo on johtava kuntaorganisaatioiden asiakasratkaisujen toimittaja

« Edellinen | Seuraava »

Elinkeinoelämän palvelut

 

Kunnallisten organisaatioiden yksi keskeisistä tehtävistä on tarjota asiakkailleen palveluita, jotka kehittävät alueen elinkeinoelämää. Jotta kehitystyötä voidaan tehdä, on organisaatioilla oltava hallussaan ajantasainen yritys- ja palvelutieto. 

Yhä useampi kuntaorganisaatio hallinnoi alueensa yritystietoja Hakosalo Asiakas -järjestelmässä. Tietojen ajantasaisuudesta vastaavat alueen yrittäjät itse. Järjestelmään saadaan tallennettua kaikki olennainen asiakkuustieto, kuten tapaamiset, puhelut, sähköpostit jne. Keskitetty hallinta helpottaa sisäistä tiedonvaihtoa ja toimii samalla henkilöstön työtehtävien seurantapalveluna. 

Loppukäyttäjille, kuten kunnan asukkaille, voidaan tarjota ajantasainen yritys- ja palveluhaku, jolloin kuka tahansa voi etsiä tarvitsemiaan palveluita vaikkapa älypuhelimella. 

Myös Hakosalon tarjoama toimitila-, tontti- ja vuokra-asuntopalvelu on laajalti käytössä eri puolilla Suomea. Julkisen palvelun avulla voi selata ja ilmoittaa alueensa vapaista toimitiloista, tonteista ja vuokra-asunnoista. Hakuja voidaan tehdä eri ehtojen mukaan ja selata sopivia kohteita myös karttanäkymän avulla. 
 

WEBINAARI 1: Elinkeinoelämän palvelut

Huomio. Jos kuva on sumuinen, säädä laatua paremmaksi videon oikeasta alakulmasta kohdasta Asetukset > Laatu.


Jäikö kysyttävää?

» Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 
Päivitetty 26.4.2017