Hakosalo on johtava kuntaorganisaatioiden asiakasratkaisujen toimittaja

« Edellinen | Seuraava »

Digitaalisen kunnan asiakaspalvelut

 

Asiakkaille on tarjottava yhä parempia digitaalisia palveluita.

Kuntaorganisaatiot ovat uudenlaisten haasteiden edessä. Ikääntyvä väestö on tottunut käyttämään perinteisellä tavalla kunnan palveluita ja asioimaan henkilökohtaisesti. Lapsiperheet, nuoret ja yritykset sen sijaan haluavat yhä useammin hyödyntää digitaalisia palveluita.

Hakosalo on erikoistunut tuottamaan digitaalisia palveluita kuntaorganisaatioiden tarpeisiin. Näitä palveluita käyttävät monet kuntalaiset, erilaiset sidosryhmät sekä yritykset ja yhteisöt. Keskitetty tiedonhallinta mahdollistaa kuntaorganisaatioiden työntekijöiden sisäisen informaation jakamisen tehokkaasti, kun kaikki olennainen asiakastieto löytyy yhdestä paikasta.

Hakosalo Asiakas -järjestelmästä voidaan julkaista monipuolisesti kuntaorganisaatioiden asiakkaille suunnattuja palveluita. Palvelut voidaan tuottaa olemassa oleville sivustoille tai julkaista uusina sivustoina. Olennaista on, että käyttäjä löytää hakemansa palvelut nopeasti ja sisällön ylläpito on työntekijöille vaivatonta. Nykyaikaista on delegoida sisällöntuotantoa käyttäjille, jolloin käyttäjät voivat itse ylläpitää yritystietojaan, ilmoittaa vapaista toimitiloista tai järjestämistään tapahtumista.

Asiakkaita on lähestyttävä kohdennetuilla sisällöillä. Hakosalo mahdollistaa uutiskirjeiden lähettämisen monipuolisilla luokitteluvaihtoehdoilla, jolloin kohderyhmät voidaan jaotella sisällön mukaisesti. Yhtä tärkeää on saada palautetta asiakkailta. Palvelupisteen palautelomakkeiden ja napinpainalluksella toteutettavien asiakastyytyväisyyskyselyiden avulla asiakkailta saadaan kerättyä tärkeätä informaatiota toiminnan laadusta sekä tilastoitua kyselyiden tulokset.


WEBINAARI 4: Digitaalisen kunnan asiakaspalvelut

Huomio. Jos kuva on sumuinen, säädä laatua paremmaksi videon oikeasta alakulmasta kohdasta Asetukset > Laatu.


Jäikö kysyttävää?

» Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 
Päivitetty 26.4.2017