Hakosalo on johtava kuntaorganisaatioiden asiakasratkaisujen toimittaja

Tehokkuutta työllisyyspalveluihin

 

Hakosalo Asiakas -järjestelmä kokoaa kaikki olennaisen asiakkaisiin liittyvän tiedon keskitetysti yhteen paikkaan.

Järjestelmän käytön myötä koko asiakasviestintä on kuntaorganisaatioiden työntekijöiden saatavilla. Aikaisemmat tapahtumat näkyvät kootusti asiakas- ja henkilökorteilla. Samalla tietoja voidaan hyödyntää raportoinnissa, kun halutaan osoittaa projekteihin ja hankkeisiin käytetty työaika mm. rahoitusvaatimuksia silmällä pitäen. 

Hakosalo Asiakas -järjestelmä sisältää koko joukon ominaisuuksia, joita käyttäjäorganisaatiot voivat hyödyntää toiminnanohjauksessaan. Yksi keskeinen elinkeinoelämän palveluihin liittyvä ominaisuus on Työllisyyspalvelut. Järjestelmässä ylläpidetään yrityskohtaisia vapaiden työpaikkojen tietoja sekä tietoja työnhakijoista. 

Järjestelmään kirjataan työnhakijan osaamisprofiili valmiin luokituksen mukaisesti tai lisäämällä uusia luokittelutekijöitä. Kun työnantaja löytää sopivan työntekijän, kytketään osapuolet toisiinsa ja paikka merkitetään täytetyksi. Raportoinnista nähdään suoraan avoimien työpaikkojen määrä sekä pystytään seuraamaan kuinka hyvin työllisyystoimenpiteet ovat purreet alueen työnhakijoiden työllistymiseen. 


WEBINAARI 3: Tehokkuutta työllisyyspalveluihin

Huomio. Jos kuva on sumuinen, säädä laatua paremmaksi videon oikeasta alakulmasta kohdasta Asetukset > Laatu.


Jäikö kysyttävää?

» Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 
Päivitetty 26.4.2017