Hakosalo on johtava kuntaorganisaatioiden asiakasratkaisujen toimittaja

Rauman vapaat vuokra-asunnot löytyvät kootusti yhdeltä sivustolta

 

Rauman kaupunki julkaisi kaikille avoimen vuokra-asuntorekisterin, johon niin yksityiset kuin kiinteistönvälitysyrityksetkin voivat ilmoittaa vapaita vuokra-asuntojaan ilmaiseksi.

Palvelun pääkäyttäjä, Rauman kaupunginjohtajien sihteeri Sirpa Liukkonen kertoo palvelun hankintatarpeen syntyneen elinkeinoelämän piristymisen myötä.

- Lounaisrannikon elinkeinoelämä on virkistymässä ja oletuksemme on, että asuntojen kysyntä vilkastuu. Haluamme tarjota raumalaisille vuokranantajille maksuttoman foorumin tuoda asuntotietonsa esille ja toisaalta myös helpottaa kodin löytämistä kattavalla tarjonnalla.

Kiinteistönvälittäjät voivat halutessaan pyytää rekisteriin omat käyttäjätunnukset, kun taas yksityiset henkilöt ilmoittavat vapaat vuokra-asuntonsa julkisen lomakkeen kautta. Ilmoitus pidetään näkyvillä maksimissaan kolme kuukautta kerrallaan tai siihen asti, kunnes asunto ilmoitetaan vuokratuksi.

Voit tutustua Rauman vapaisiin vuokra-asuntoihin osoitteessa vuokra-asunnot.rauma.fi. Palvelu on toteutettu Hakosalo Julkisivu toimitilarekisterillä.


RAUMAN KAUPUNKI

Rauma on Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, jossa historia ja nykypäivä yhdistyvät. Teollisuus, satama, kaksi maailmanperintökohdetta sekä runsas kulttuuritarjonta pitävät kaupunkimme vireänä.

 

Haluatko tietää lisää? Tutustu Hakosalo Kunta -webinaareihin:

Lue lisää onnistumisia:

 
Päivitetty 26.6.2019