Hakosalo on johtava kuntaorganisaatioiden asiakasratkaisujen toimittaja

Kunnallisjohdon seminaarissa tavattiin tuttuja

 

Hakosalo oli mukana kunnallisjohdon seminaarissa Tampereella kuulemassa kunnallisen sektorin tuoreimmat kuulumiset. Päivän anti oli jälleen hieno, sillä mielenkiintoisten esitysten lisäksi Tampere-talo tuntui olevan täynnä Hakosalon asiakkaita.

- Parhaiten mieleen jäivät Alexander Stubbin ja Pasi Raution esitykset, jotka molemmat käsittelivät toisaalta suomalaisten kuntien haasteita, toisaalta teknologian tarjoamia menestysmahdollisuuksia, Hakosalon toimitusjohtaja Jouni Hakosalo kertoo.

Samaan hengenvetoon hän toteaa puheenvuorojen vahvistaneen ajatusta siitä, että Hakosalon kuntapalveluiden kehityksen suunta on oikea.

- Haluamme haastaa itsemme uudella tavalla, sillä pyrkimyksenämme on purkaa kunnallisten toimijoiden välisiä raja-aitoja ja näin tarjota panoksemme eri alueiden elinvoiman kehittämiseksi.

- Tarkoituksenamme on päästä tulevana syksynä pilotoimaan konseptia, joka yhdistää elinkeinotoimet, työllisyyspalvelut ja yrittäjäjärjestöt samaan järjestelmään. Näin helpotamme tiedon kulkua esimerkiksi avoimista työpaikoista yli organisaatiorajojen, Hakosalo summaa innostuneena.

Kunnallisjohdon seminaari on Suomen Yrittäjien vuosittain järjestämä tapahtuma, joka kokoaa saman katon alle yli 1200 kunnallisen alan ammattilaista.


Haluatko tietää lisää? Tutustu Hakosalo Kunta -webinaareihin:

Lue lisää onnistumisia:

 
Päivitetty 26.6.2019