Hakosalo on johtava kuntaorganisaatioiden asiakasratkaisujen toimittaja

VASEK ja Hakosalo solmivat yhteistyösopimuksen

 

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Hakosalo Software sopivat asiakkuudenhallintaan liittyvästä yhteistyöstä. Näin VASEK siirtyy käyttämään Hakosalo Kunta -kokonaisratkaisua, joka on kehitetty vastaamaan kunnallisten elinkeinoyhtiöiden asiakastyön tarpeita.

- Hakosalon lähestymistapa on kokonaisvaltainen ja heidän pitkä kokemuksensa kehittämisyhtiöiden työstä näkyy järjestelmien käyttäjäystävällisyydessä, VASEKin vt. toimitusjohtaja Stefan Råback kertoo. Hänen mukaansa järjestelmä helpottaa arkipäivän työtä ja palvelee eri sidosryhmien raportointitarpeita. 

Pohjanmaalla vannotaan yhteistyön nimeen. Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK, Oy Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskus ovat hyödyntäneet VASEKin kokemuksia pohtiessaan omia ratkaisujaan asiakkuudenhallinnan kehittämiseksi.

- Säännöllinen tietojen vaihto kehitysyhtiöiden käytännön työstä auttaa hyödyntämään muualla hyväksi havaittuja ratkaisuja ja toimintatapoja, tiedottaja Johanna Hietikko-Koljonen toteaa.

Hakosalon toimitusjohtaja Jouni Hakosalo on syystäkin tyytyväinen.

- Pohjanmaalla käynnistyvä yhteistyö osoittaa kykymme tarjota ensiluokkaisia ratkaisuja toimijoille, jotka tarjoavat omia palveluitaan alueen elinkeinoelämälle.

Hän kertoo Hakosalo Kunta -konseptin laajentuneen viime vuosina, sillä nykyisin siihen kuuluu myös työllisyyspalvelut ja perustettavien yrityksien neuvonta.

Hakosalo Kunta -palveluita hyödynnetään jo lähes sadan suomalaisen kunnan alueilla.


VAASANSEUDUN KEHITYS OY

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on Vaasan seudun kuntien omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. Sen päätehtävät ovat elinkeinoneuvonta, seudun kehittämistoiminta ja seudun markkinointi.


Haluatko tietää lisää? Tutustu Hakosalo Kunta -webinaareihin:

Lue lisää onnistumisia:

 
Päivitetty 26.6.2019