Hakosalo on johtava kuntaorganisaatioiden asiakasratkaisujen toimittaja

Sastamala tehostaa elinkeinoelämän palvelujaan

 

Sastamalan Hakosalo Kunta -kokonaisuusratkaisussa on CRM-ominaisuuksien lisäksi koko joukko yhteen järjestelmään integroituvia palveluita, jotka on kehitetty vastaamaan alueellisen elinkeinoelämän tarpeita.

- Tärkein kehityskohteemme on tällä hetkellä sijoittumispalvelut. Olemmekin uudistamassa nettisivujamme ja panostamassa digitaaliseen markkinointiin. Tavoitteenamme on, että Sastamalan alueen toimitilat ja yritystontit löytyvät helposti netistä ja saavat yritykset kiinnostumaan Sastamalan mahdollisuuksista, elinkeinojohtaja Ursula Lumme valottaa taustoja.

- Lisäksi koemme tärkeäksi tukea toimivien yritysten kasvua järjestämällä paikallisia yritystapahtumia, joissa yritykset saavat uutta tietoa ajankohtaisista aiheista ja pääsevät verkostoitumaan. Jotta tapahtumakutsut löytävät mahdollisimman monen yrityksen, avasimme nettiin Hakosalo Kunta -kokonaisuuteen kuuluvan tapahtumakalenterin sekä päivitimme kaupungin yritysrekisterin. Yritysrekisteriä hyödyntäen julkaisemme netissä myös Sastamalan yritys- ja palveluhakemiston.

Elinkeinopalvelut seuraavat aikaansa

Toimintaympäristön muutos näkyy vahvasti myös kunnallisella puolella. Eri sidosryhmille on kyettävä tarjoamaan nykyaikaiset palvelut. Ihmiset ovat tottuneet asioimaan ja etsimään tietoa älykännyköiden avulla, joten tähän tarpeeseen pitää pystyä vastaamaan. Samaan aikaan on huolehdittava siitä että sisältö ja laatu ovat huippuluokkaa.

- Olemme pitkään käyttäneet elinkeinopalveluissa Hakosalo Asiakas CRM-järjestelmää, joten tuntui luontevalta hankkia tutulta toimittajalta palvelukokonaisuus, joka sisältää tapahtumakalenterin, toimitilat, yrityshakemiston ja uutiskirjeen.

- Samalla saimme myös tehostettua toimintaamme manuaalisen työn vähetessä ja raportoinnin tehostuessa. Ensikommentit yritysasiakkailta ovat olleet positiivisia. Aiemmat työkalumme olivat vanhentuneita, ja tietojen ylläpito useassa eri järjestelmässä oli raskasta. Nyt asiakkaamme löytävät helposti netistä ajantasaiset tiedot aiheesta kuin aiheesta, Sastamalan elinkeinopalveluita luotsaava Lumme kertoo.

Tutustu Sastamalan kaupungin tarjoamiin palveluihin:


SASTAMALAN KAUPUNKI

Sastamala on turvallinen pieni suuri kaupunki, jossa ihmisen on hyvä elää ja yrittää. Sastamala tarjoaa monimuotoisen ja viihtyisän asuinympäristön, kauniit järvimaisemat sekä kehittyvät palvelut ja liikenneyhteydet. 
 

Haluatko tietää lisää? Tutustu Hakosalo Kunta -webinaareihin:

Lue lisää onnistumisia:

 
Päivitetty 26.6.2019