Hakosalo on johtava kuntaorganisaatioiden asiakasratkaisujen toimittaja

Miksei Mikkeli vahvasti mukana yritysten kehittämisessä

 

Kuuden kunnan alueella Etelä-Savossa toimivan Miksei Mikkelin toiminnan painopistealueita tänä ja ensi vuonna ovat yritysten kehittämis- ja neuvontapalvelut.

Yritys- ja palveluhakemisto Hakurin käyttöönotto on näkyvä osoitus Miksein halusta panostaa yrityksille tarjottaviin palveluihin.

- Erityisesti haluamme kehittää yritysten myynti- ja markkinointiosaamista. Lisäksi painopistealueitamme ovat uusien kumppanuuksien ja verkostojen kehittäminen sekä Invest-in toiminta. Meillä on myös strategisia kehitysalustoja, isompia toimintaympäristökokonaisuuksia, joita kehitämme. Näistä esimerkkejä ovat Memory Campus ja EcoSairilan alueet, kertoo mm. startup-yritysten valmennuksesta vastaava Marjo Niittuaho-Nastolin.

- Meiltä kysytään usein erilaisia tietoja alueen yrityksistä. Nyt voimme tarjota kysyjille ilmaisen hakemiston, mistä tiedot löytyvät nopeasti ja helposti. Lisäksi olisi hienoa, että eri palvelujen ostajat löytäisivät tarvitsemansa palvelun nimenomaan oman alueen yrityksiltä, Niittuaho-Nastolin valottaa hakemiston käyttöönoton perusteita.

Lue lisää Miksein sivuilta.


MIKKELIN KEHITYSYHTIÖ MIKSEI OY

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on Mikkelin kaupungin kehitysyhtiö. Tavoitteenamme on lisätä Mikkelin alueen elinvoimaa. Vuosittain palvelemme noin 1100 yritysasiakasta.


Haluatko tietää lisää? Tutustu Hakosalo Kunta -webinaareihin:

Lue lisää onnistumisia:

 
Päivitetty 26.6.2019