Hakosalo on johtava kuntaorganisaatioiden asiakasratkaisujen toimittaja

Pohjanmaalla otettiin Hakosalo Kunta käyttöön

 

Kristiinankaupungissa, Vaasassa, Pietarsaaressa ja Kokkolassa otettiin käyttöön Hakosalo Kunta -konseptin palveluita. Uuden järjestelmän myötä elinkeinoyhtiöiden asiakastyön hallinta tehostuu ja toiminnan raportointi on suoraviivaista.

Hakosalon näkökulmasta Pohjanmaan käyttöönotoissa tehtiin merkittävää historiaa, sillä asiakkaat siirtyivät suoraan käyttämään uutta Hakosalo Asiakas (ent. Yrinet) -järjestelmää. Uuden version julkistamistilaisuus on Tampere-talossa 20.11. Julkistamisen jälkeen nykyiset Yrinet-käyttäjäorganisaatiot siirtyvät vaiheittain käyttämään uutta Asiakas-järjestelmää. Pohjanmaalla koulutukset pidettiin positiivisissa tunnelmissa laajalle käyttäjäjoukolle. Erityisesti eri palveluiden kieliversiot nousivat ruotsinkielisellä

Pohjanmaalla Hakosalon kehitystyön painopistealueiksi. Myös perustettavien yritysten neuvontaan on kiinnitetty erityistä huomiota ja nyt Hakosalo tarjoaakin yhden järjestelmän, jonka avulla alueen elinkeinoelämää voidaan palvella monipuolisesti yritysten elinkaaren eri vaiheissa.

» Lue lisää Hakosalon käyttäjäpäivistä


Haluatko tietää lisää? Tutustu Hakosalo Kunta -webinaareihin:


Lue lisää onnistumisia:

 
Päivitetty 26.6.2019